HTML

Legújabb számítástechnikai eszközök

Friss topikok

  • Polló László: Klassz gép! Ha egy ilyet kapnék, rögtön lesikálnám róla a vindóz7-et, rátennék egy Ubuntu Linuxot ... (2012.09.09. 11:05) DELL Latitude E5530

Bemutatkozik a világ első 27"-os All-In-One munkaállomása

2012.08.06. 19:48 számtechnika

munkaállomás.jpg

 

A HP Z1 munkaállomás

 

Kedves Olvasó!

Ezúton adunk hírt új termékünkről, amely alapjaiban változtatja meg a munkaállomásokról alkotott képet! Egy munkaállomás üzembe helyezése alapvetően nem bonyolult művelet, de a monitor, a munkaállomás háza, és a különböző kiegészítő hardverelemek sok helyet foglalnak el a hasznos munkafelületből az iroda asztalán és a végeláthatatlan kábelrengeteg gyűrűzik az íróasztal mögött.

 

Vajon el lehet-e képzelni:

- felesleges kábelkötegek nélkül?
- feleslegesen helyet foglaló hardverelemek nélkül?
- mindezt pedig egy All-In-One PC-be konfigurálva?

A HP Z1 munkaállomás egyedülálló felépítésével az All-In-One asztali számítógépek kényelmét nyújtja, olyan teljesítménnyel felruházva, ami teljesen kompromisszumoktól mentes.

A 27"-os kijelző fed el minden hardverelemet, és két retesz elhúzásával elénk is tárulnak a moduláris felépítésű hardverkomponensek.

A 27"-os IPS technológiát magában foglaló LED kijelző páratlan képi élményt nyújt, és a DreamColor technológiának köszönhetően több mint 1 milliárd szín megjelenítésére képes, amely minden olyan alkalmazásban elengedhetetlen, ahol létfontosságú a színhűség.

A legjobb teljesítmény érdekében az Intel® munkaállomásokba szánt négymagos Xeon® processzorával vannak szerelve, kiváló számítási teljesítmény nyújt, és a grafikus alkalmazásokban pedig az NVIDIA® Quadro grafikuskártyák gondoskodnak. Akár 10 000 fordulatszámú SATA, akár SSD merevlemezzel konfigurálva az adatátvitel gyorsaságára sem lehet semmi panasz, valamint lehetőség van RAID konfigurációba kötésre is. Maximálisan akár 32 GB ECC javítókóddal felruházott memóriamodulokkal is elérhető, a nagysebességű adatátvitelről pedig az USB 3.0 portok gondoskodnak.

 

A bővíthetőség még soha nem volt ilyen egyszerű!

 

A HP Z1 munkaállomás moduláris felépítésének köszönhetően könnyedén cserélhetőek a hardverelemek, legyen szó a grafikuskártya bővítésétől kezdve új hűtőventillátor, vagy tápegység cseréjéről, nem lesz szükség csavarhúzóra!

 

A HP Z1 designja igazodik a többi Z sorozatú munkaállomáshoz. Szálcsiszolt alumínium hátlapot kapott és standard VESA felfogatókerettel rendelkezik, amelynek segítségével könnyedén falra is szerelhető, valamint a szállításról pedig egy, a monitor mögött található, kényelmes fogantyú gondoskodik. Működés közben pedig rendkívül halk, még teljesítmény igényes alkalmazás esetén is minimális marad a hűtőventillátorok zaja, és a 90%-os hatékonyságú tápegységnek köszönhetően pedig rendkívül energiatakarékos.

 

Szólj hozzá!

Címkék: notebook laptop munkaállomás

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopnetbooktablet.blog.hu/api/trackback/id/tr924678087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása